2012. augusztus 27., hétfő

Dining Guide Food Show 2012 -Vénusz Blogkóstoló



Idén is megkóstolhatjátok sok klassz blog szorgalmasan és izgatottan készülődő  bloggerének főztjét a Dining Guide Food Show keretében  a Vénusz blogkóstoló   programban.
Három napon keresztül változatos és nagyon izgalmas piaci forgatag vár minden kíváncsi kajarajongóra, akik az osztrigától a hamburgerig hihetetlenül széles skáláján keresztül merülhetnek el a kulináris élvezetekben, sztrárséfek, éttermek, büfék,  - minden ami szem-szájnak ingere. Nincs beugró, viszont a rengeteg csábításnak nehéz lesz ellenállni :)



A bloggerek hármas csapatokban főznek, úgy, hogy nem csak egyenként, hanem menüben is megvásárolhatók a kóstolók. Én tervezem, hogy  minden hármas csapatot "végigeszek", szeptember 9-én vasárnap délután kettőtől pedig a nálunk itthon nagyonnagyonfőkedvenc fűszeres-csípős kreol egytálétellel, a  jambalayával lépek fel, kézben fogható wrappá áthangszerelve, házi tortillába csavarva - tengeri herkentyűsöknek extra garnélával, konzervatívabbaknak anélkül -  későn kelőknek szeretettel ajánlva Dizájnmenza magyaros hal-curryjét, desszertek pedig  á la carte kulinária Guinesses pohárkrémjét.

A blogon már szerepelt a recept, itt, de hamarosan a Dining Guide oldalán is megtalálhatjátok hármunk menüjét, a többieké mellett. Amikor először csináltam, így írtam le : "Ha valaki szereti a pacalt ( nálunk senki) a birkapaprikást ( nálunk mindenki) a sűrű vadragukat (Kiskorúak nem eszik), a megáll-benne-a-kanál-sűrű pörkölteket (ezt se, kivéve csirke), a chili con carne-t (nálunk mindenki), a bácskai rizses húst (mindenki), annak ez a kaja be fog jönni. Igazi ízorgia! És nagypapám azt mondaná rá, ez aztán legényfogó, kisjányom."

Részletes információk itt, gyorsan könyvjelzőzni és azután várunk mindenkit szeretettel a szeptemberi szombat-vasárnap!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails